Egy város, két világ... Vajon megfér egymás mellett a jó és a rossz? A földöntúli és a halandó?
Belépés
News
I know you want me, you know I want ya: Továbbra is izgatottan várjuk canon karaktereinket, hogy végre igazán belemerülhessünk a játékba! Továbbá felhívnám figyelmeteket, hogy mivel igencsak elszaporodtak a hímek, jobban örülnénk a női karakterek érkezésének. :) Kiemelten keressük: NAOMI BELLEFLEUR
Welcome
Silver Bite, a város ami a legősibb erőkkel rendelkezik, s ahol nyakig merülhetsz a bűnökben...
Felkészültél, hogy belecsöppenj egy kirobbanni készülő háborúba?
The Staff
Akasha
Alistair
Rafael
Chat Box
Legutóbbi témák
» True Bred Bar Szer. Márc. 18, 2015 6:52 am by Akasha Bellefleur
» Bellefleur birtok Szer. Jún. 25, 2014 12:29 am by Akasha Bellefleur
» Hálószoba Szer. Május 28, 2014 1:37 am by Farrah Morgenstern
Hozzászólások száma : 9 Csatlakozott : 2013. Mar. 23. Kor : 36 Tartózkodási hely : Silver Bite Foglalkozás : Kávézótulajdonos
Tárgy: Re: Silver kávézó Hétf. Jún. 03, 2013 8:09 am
To Alana
Elsőre feltűnik az ajtó fölötti csengő egész óvatos megszólalása. Nem szoktak ide csak úgy, ilyen visszafogott lépésekkel bejönni, talán ezért is kapom oda, épp a poharak törölgetése közben a fejem. Nem is tévedtem. Egy lány. Egy igencsak mutatós lány, amire muszáj elmosolyodjak az orrom alatt. Mégsem tettem semmit csak tovább törölgettem a poharakat, de szememmel mindvégig követtem. Amikor viszont a pult felé intett, és egyből megakadt Jenny-n a szemem, egyetlen intéssel jeleztem felé, hogy maradjon csak, ezt az asztalt majd én viszem. Kezemben a szokásos jegyzettömb, mellette a toll, csak régiesen, és könnyű léptekkel meg is közelítettem a vörös lányt.
- Mivel szolgálhatok..? - kérdezem egy enyhe meghajlást is beletéve, ami csak hogy megszokás vagy csak játszom a kedvére, méég nem tudom eldönteni. Inkább az utóbbi..
- Viszont kívánom.. - szívok mélyet a levegőbe, kellemes az illata, méz.. sampon.. valami virág is keveredik benne és az a finom ívű testszag, amit mindig is mindenkin teszteltem. Határozottan tetszett!- Akkor egy café latte dupla habbal és egy croissan.. - körmölöm fel a papírra, egy mellé szakaszolt kedves mosollyal is megtűzve és már épp fordulnék vissza a pultba amikor a következő szavak megakasztanak. Lassan fordulok vissza felé.
- Itt a kérdés, kinek-mi a kellemes!? - húzódik szélesebbre a mosolyom, nem kerüli el a figyelmemet ahogy felmér, de nem is harapok érte. Miért is ne!?
Hello, my name is
Vendég
And I am a(n)
Vendég
Tárgy: Re: Silver kávézó Hétf. Jún. 03, 2013 7:28 am
josh && alana
Ujjaim a kilincsre tévednek, lágyan megmarkolják, és lenyomják azt. Az ajtó kitárul, a helyiség belseje pedig feltárul előttem. Tekintetem körbejártatom a kávézóban, felmérem a berendezést, és a bent tartózkodó társaságot egyaránt. Nem sokáig tétlenkedek, átlépem a küszöböt, és helyet foglalok a sarokban lévő asztalnál. Blézeremet, és táskámat a mellettem lévő székre ejtem, miközben intek a felszolgálóknak, majd megvárom, hogy valamelyikük az asztalom felé vegye az irányt. Közben magamban elgondolkozom, hogy mit is keresek itt, egy ilyen késő délután, majd rájövök, hogy egyáltalán nem akarom hazafelé venni az irányt. Szeretném valahol meghúzni magam, és elbújni az elől az állat elől, aki otthon vár. Időközben megérkezik a felszolgáló egy férfi személyében. Mosolyogva köszöntöm, és bár nem ismerhetem, az első megérzésem szerint mégsem olyan ismeretlen számomra. De vajon miért? - Szép napot! Egy café latte-t szeretnék, dupla tejszínhabbal, és egy croassant. - ejtem ki a szavakat az ajkaimon. Majd egy hirtelen ötlettől megrészegülve, folytatom. - És egy kellemes társaságot is, ha lehetne! - húzódik széles mosolyra a szám, miközben felmérem az előttem ácsorgó férfit.
Hello, my name is
Akasha Bellefleur
And I am a(n)
admin
Hozzászólások száma : 123 Csatlakozott : 2012. Aug. 07. Tartózkodási hely : Silver Bite Foglalkozás : A kárhozottak irányítása